​Masseovne er noget vi hos Murermester Nicolaj Bergman har specialiseret os meget i. En masseovn har endnu ikke vunden stor indpas i de danske hjem, hvilket egentlig er en skam, da den i egnede hjem, både vil være praktisk, økonomisk og miljøvenlig.

  • Praktisk, fordi den fordeler varmen ud i husmuren og mindsker den direkte strålevarme. Dette gør også ovnen mere børnevenlig. Med de rette valg hæver brændværdien og sænker varmeudgifterne.
    Vil du vide mere, så ring eller skriv og lad os aftale et møde om mulighederne for en sådan ovn i dit hjem.
  • Økonomisk, da den har en langt højere udnyttelse af træets brændværdi, sammenlignet med en almindelig brændeovn. Hvilket betyder færre optænding og mindre brænde… som leder os videre til sidste punkt…
  • Miljøvenlig. Grundet masseovnens højre kernetemperatur, vil den afbrænde flere af de gasser som oftest forurener ved forbrænding af træ i almindelig brændeovne.

Interesseret? Kontakt os i dag og hør mere om masseovnens skønne funktioner og mange muligheder.​

er du interesseret?

Søger du en erfaren murermester til renovering eller nybyggeri?

​Som din kvalitetsbevidste murer i Storvorde, nær Aalborg leverer vi solidt håndværk til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Ved større opgaver holder vi de fornuftige priser i samarbejde med vores faste leverandører inden for VVS, el, maler, tømrer, kloak samt smede. Alle folk med samme indstilling til kvalitet. Det styrker ligeledes vores faglige stolthed, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Kontakt os​

Murermester Nicolaj Bergman ApS

Vandværksvej 8, 9280 Storvorde

​Telefon: +45 2970 2964

E-mail: nicolajbergman@outlook.com

CVR-nummer: 36564245

Læs vores cookiepolitik

Medlem af Byg Garanti

Murermester Nicolaj Bergman er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2022 Murermester Nicolaj Bergman. Alle rettigheder forbeholdes.