Vi lægger vægt på at have tilfredse kunder​

Overvejer du at få netpuds på dine facader? Så lad os ordne facaden for dig. Hos Murermester Nicolaj Bergman laver vi alle former for renovering af facader som for eksempel netpudsning. Vi arbejder fortrinsvis for husejere i blandt andet Klarup, Aalborg og Nørresundby samt andre steder i Nordjylland.

Vi anvender altid materialer i høj kvalitet. Samtidig lægger vi en god plan sammen med kunden, så kunden ved, hvad vi laver. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse med både processen og resultatet, men også med vores priser.

Armeringen beskytter mod revnedannelser​

Hvad er netpudsning? Netpuds adskiller sig fra andre pudseteknikker såsom vandskuring og filtsning ved, at puds og mørtel bliver armeret med fibernet. Derfor er denne pudseteknik velegnet til nedslidte, ødelagte og porøse facader, der samtidig har mange huller og revner.

Netpudsning er udviklet til jordskælvsramte områder og er kendetegnet ved at være særlig stærk og langtidsholdbar. Netpudset er stort set vedligeholdelsesfrit. Facaden, herunder alle hjørner, bliver med andre ord sikret mod revnedannelser og afskalninger i mange år frem i tiden.

Vi tilbyder netpudsning på alle typer facader, men der findes huse, hvis andre pudseteknikker passer bedre til stilen. Vi giver professionel rådgivning, så du vælger den rette metode, og vi sikrer en flot facade uanset dit valg.

Få et tilbud på opsætning af netpuds​

Kontakt os for at få en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit hus. Her kan vi gennemgå dine ønsker samt facadens stand samt husets nuværende udtryk. Herefter kan vi finde frem til den bedste løsning og lave et uforpligtende tilbud med en god pris på opsætning af netpuds.​

er du interesseret?

Søger du en erfaren murermester til renovering eller nybyggeri?

​Som din kvalitetsbevidste murer i Storvorde, nær Aalborg leverer vi solidt håndværk til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Ved større opgaver holder vi de fornuftige priser i samarbejde med vores faste leverandører inden for VVS, el, maler, tømrer, kloak samt smede. Alle folk med samme indstilling til kvalitet. Det styrker ligeledes vores faglige stolthed, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Kontakt os​

Murermester Nicolaj Bergman ApS

Vandværksvej 8, 9280 Storvorde

​Telefon: +45 2970 2964

E-mail: nicolajbergman@outlook.com

CVR-nummer: 36564245

Læs vores cookiepolitik

Medlem af Byg Garanti

Murermester Nicolaj Bergman er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2022 Murermester Nicolaj Bergman. Alle rettigheder forbeholdes.