Vi lægger stor vægt på kvalitet og tilfredse kunder​

Leder du efter en murer, som tilbyder fugtsikring af murværk? Så kan vi hjælpe dig. Hos Murermester Nicolaj Bergman udfører vi alle former for murerarbejde, herunder omfugning af murværk og anden udbedring i forbindelse med fugt i muren. Vi kører ud til husejere i blandt andet Aalborg, Klarup og Nørresundby samt det øvrige Nordjylland.

Vi anvender udelukkende materialer i høj kvalitet, og vi lægger vægt på, at kunden ved, hvad vi foretager os under hele processen. Det er med andre ord vigtigt, at kunderne er tilfredse med processen, det færdige resultat og vores priser.

Måske er der fejl i sokkelpudsen eller i fugtsikringen​

Der kan være mange årsager til, at der er fugt i muren, men det kan sagtens være et mindre problem, hvis det bliver løst i tide. Først og fremmest skal du have en murer til at se nærmere på problemet. Vi tilbyder både eftersyn og måling af fugt i murværk.

Der kan være fejl i sokkelpudsen eller i fugtsikringen mellem soklen og murværket. Det kan også være, at der mangler ventilationsåbninger i murværket, eller at de er forstoppede. Der kan endvidere være behov for fugning af murværk i større eller mindre omfang. Eller det kan være tid til renovering af hele facaden. Vi kan hjælpe med alle former for renovering og fugtsikring af murværk.

En anden årsag til fugtproblemer kan være fugt ved vinduer. Fugt ved vinduer kan skyldes forskellige ting, og vi kan tilbyde at tjekke murdelen efter, om den er udført som anbefalet, samt udføre udbedring. Som regel tror man, at vinduet er utæt, men faktisk er det oftest murdelen, som ikke er udført som anbefalet - og selv små fejl kan give meget vand. Det kan ikke ses ved normalt regnvejr, men blæser det samtidig eller over flere dage, kan det pludseligt komme.

Hør mere om muligheden for fugtsikring af murværk​

Kontakt os gerne for at høre mere om fugtsikring af murværk. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på huset og for at lokalisere problemet. Herefter kan vi gennemgå de forskellige muligheder, og vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris.​

er du interesseret?

Søger du en erfaren murermester til renovering eller nybyggeri?

​Som din kvalitetsbevidste murer i Storvorde, nær Aalborg leverer vi solidt håndværk til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Ved større opgaver holder vi de fornuftige priser i samarbejde med vores faste leverandører inden for VVS, el, maler, tømrer, kloak samt smede. Alle folk med samme indstilling til kvalitet. Det styrker ligeledes vores faglige stolthed, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Kontakt os​

Murermester Nicolaj Bergman ApS

Vandværksvej 8, 9280 Storvorde

​Telefon: +45 2970 2964

E-mail: nicolajbergman@outlook.com

CVR-nummer: 36564245

Læs vores cookiepolitik

Medlem af Byg Garanti

Murermester Nicolaj Bergman er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2022 Murermester Nicolaj Bergman. Alle rettigheder forbeholdes.