Murer med gode kontakter til entreprise

Et nyt badeværelse er på toppen af manges lister over ønskede forbedringer i huset. Her ved Murermester Nicolaj Bergman tilbyder vi renovering af badeværelse i lige den stil, som du går og drømmer om.

Vi kan lave alt murerarbejdet, og så har vi gode kontakter til resten, så du bare kan læne dig tilbage og lade os stå for arbejdet. Badeværelsesrenovering tilbydes i området omkring Aalborg, Klarup og Nørresundby.

Det kan vi tilbyde ved renovering af badeværelse

Når det kommer til renovering af badeværelse, så kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. Har du et lille badeværelse, så kan det være, at du ønsker en bedre udnyttelse af pladsen. Vi kan både fjerne og installere badekar, lave nyt bad, skifte fliser og meget mere. 

​Hvis du ønsker en fuld renovering af badeværelse, så kan vi også tilbyde det. Vi går op i god kvalitet og kommunikation. Som kunde får du altid grundig information om hele processen, så du ved, hvad vi laver.

Kontakt os for en god pris

Hvis du drømmer om et nyt badeværelse, så kontakt os allerede i dag - så laver vi et godt tilbud til dig. Vi har altid god service og billige priser.

er du interesseret?

Søger du en erfaren murermester til renovering eller nybyggeri?

​Som din kvalitetsbevidste murer i Storvorde, nær Aalborg leverer vi solidt håndværk til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Ved større opgaver holder vi de fornuftige priser i samarbejde med vores faste leverandører inden for VVS, el, maler, tømrer, kloak samt smede. Alle folk med samme indstilling til kvalitet. Det styrker ligeledes vores faglige stolthed, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Kontakt os​

Murermester Nicolaj Bergman ApS

Vandværksvej 8, 9280 Storvorde

​Telefon: +45 2970 2964

E-mail: nicolajbergman@outlook.com

CVR-nummer: 36564245

Læs vores cookiepolitik

Medlem af Byg Garanti

Murermester Nicolaj Bergman er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2022 Murermester Nicolaj Bergman. Alle rettigheder forbeholdes.