Om

Murermester Nicolaj Bergman

Efter flere års erfaring som faglært murer, en hel del rigere på de praktiske færdigheder og med en god overbevisning om, at kunne gøre en forskel, valgte jeg i 2015 at blive selvstændig Murermester. Så jeg startede murerfirmaet ”Murermester Nicolaj Bergman”.

Først var det undertegnet som eneste mand i firmaet. Sidenhen har jeg fået ekstra mandskab at trække på, hvis opgaverne hober sig op. Det er vigtigt for mig at opretholde en god kundekontakt og holde aftaler som lovet, hvorfor det har været nødvendig at udvide. På den måde kan vi opretholde standarden, den ensartet kvalitet og de værdier der kendetegner firmaet.

Vi sætter en stor ære i at servicere og opfylde vores kunders ønske, i det omfang det er muligt. Men også med det for øje, at føre konkurrencedygtige priser. Vi ønsker løbende udvidelse af firmaet og nyeste tiltag er anskaffelse af lagerhal, til opbevaring af egne redskaber og større maskiner, som vi normalt er nødsaget til at leje. På den her måde, kan vi gradvist skabe yderligere muligheder for nye opgaver og med endnu bedre tilbud, da lejeudgifter af større redskaber efterhånden reduceres.

Lagerhal

Men nok om det, lad os høre hvad projekter DU har i tankerne. Ring og få en snak med os allerede i dag. Du kan også kontakte os direkte her fra hjemmesiden, ved at klikke her og udfylde kontaktformularen.

Total Page Visits: 2709 - Today Page Visits: 2